Ulkona paistaa aurinko täydeltä terältä ja lämmin sää huokuttelisi lähtemään ulos jätskille, mutta mitä minä teen. Istun helvetti hikoillen tietokoneen ääressä yrittäen rustata vitun kesätehtäviä! Ei vois vähempää kiinnostaa. Ottaa päähän niin pahasti, että tekisi mieli vain hautautua maan alle ja pysyä siellä ikuisuuksiin. Itkettää ja flunssa laskee nollassa olevat mielialat miinukselle. Tunnen oloni epäihmiseksi ja epäseksikkääksi. Huonoin päivä pitkään aikaan. Minulla on myös vapaapäivä ja mihin se pitää käyttää: koulutehtäviin tietenkin... Voi painokelvottomuus!

Heräsin aamulla niin kamalaan ja masentavaan uneen, jota en halua tässä toistaa, että päätin jatkaa koisimista. Vitutti yksi uni jo niin äärettömän paljon, että tiesin, ettei tästä päivästä tule lasta eikä paskaa. Torkuin kahteen asti ja vitutus vain paisui, kun piti ottaa Vakavaafuckingleikillisyyttä kouraan... Tekisi mieleni hajottaa paikkoja. Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

Ahdistaa... Minulla jää tekemättä nyt dramaturgia-jakson tehtävät. Ei auta. Täytyy sitten joskus tulevaisuudessa suorittaa ne vaadittavat opintopisteet... No, olen kyllä suorittanut kaikki muut vaaditut opintopisteet sentään. Laiha lohtu tämänpäiväisessä aallonpohjassa.