Loma alkoi juuri viitisentoista minuuttia sitten! Japadapaduu, Retu Kivistä lainatakseni :P Meillä oli koulussa Demo eli lyhyt katselmus siitä, mitä teimme näyttelijäntyön kurssin aikana. Se meni hyvin. Ennen "Demonin" valloille pääsyä, saimme todistaa jonkin muunkin asian valloille pääsyn :D Kiitos siitä, Albertille*! Myös ystäväni Hän saapui katsomaan, mitä pikku-ykköset olivat saaneet aikaiseksi. Onneksi pistin ainakin itse parastani peliin.

Tulin todella onnelliseksi ja hyvälle tuulelle, kun kävin lukemassa opettajan henkilökohtaisen palautteen museoprojektista. Kuvittelin arvosanani tyylilleni uskollisena alakanttiin, koska veikkasin jotain kakkosta tai kolmosta arvoasteikolla 1-5. Mutta minäpä nappasinkin nelosen! :D Hallitsen kuulemma asiakirjoittamisen ja itsereflektoinnin, mutta minun pitää vielä hioa palautteen vastaanottamista. Sen tiedostan vallan mainiosti itsekin. Vitsi, että tuli hyvä mieli aloittaa loma, vaikka ulkona vihmoo vettä ja taivas on mustaakin mustempi. Vaikka on kiva saada vähän lomaa koulusta ja koulukavereistakin, silti minulle tulee ikävä noita rääväsuisia, mutta sympaattisia tovereitani. Pääsen kuitenkin taas pitkästä aikaa perheen pariin. Adoptoinpa tuossa yhden eksyneen pikku-nallukankin, jonka koulukaverini Jerry* risti Trevoriksi. Nallukka oli jäänyt joltain liikkeeseemme, eikä sitä kukaan tullut noutamaan. Löytäjänä päätin sitten antaa sille lämpimän ja turvaisan kodin.

Mutta nyt alkaa huippaamaan päästä sen verran kovasti (verensokeri on varmaan aallonpohjassaan), joten taidanpa lähteä kämpille syömään makaronia ja lihapullia, nami nam! :D

Mukavaa joulunodotusta!

* nimet muutettu paljastumisen estämiseksi :)