Just tulin kotiin KokkolaRockista :) Lapko oli pakko käydä katsastamassa, ja ihan helkkarin hyvä oli! Nyt on ihan sellainen teini-ihkutus olo, koska se Malja aka laulaja oli niin hitsin söpis livenä!!! :P

Huonoista huonoin asia on se, että multa on lähtenyt ääni kokonaan... Pihisen vain. Se johtuu flunssasta, eikä siitä, että olisin huutanut kurkkuni käheäksi Lapkon keikalla. Ääni alkoi kadota eilen, ja tänään aamulla se oli ihan hirveä. Nyt se on vielä kahta kauheampi. Kävin ostamassa apoteekista Carmolis-tippoja, mutta eivät piruviete auttaneet. Alkomahoolia en ole juonut; en saanut alas. Huomenna pitäisi mennä kahdeksitoista töihin... Onpa kiva suurinpiirtein kirjoittaa asiakkaille paperille vuorosanani. En saa enää tähän hätään tuuraajaa, sillä lotin siihen, että ääni olisi palautunut iltaan mennessä. En huutanut Lapkon keikalla, en edes laulanut ääneen... Yritin kaikin keinoin säilyttää äänenirippeet, laitoin kaulahuivin kurkun suojaksi etc.. Toivottavasti huomenna aamulla olisi jo parempi tilanne. Jos ei niin jouduin hälyttämään työkaverin jo ainakin viideksi, jos se vain sopii.

Reilun parin viikon päästä pitäisi suunnata nokka kohti Bulgariaa, ja toivon hartaasti, että tämä flunssa hälventyy siihen mennessä. Ainakin ääni pitää saada takaisin. Tunnen olevani vain puolikas, kun ei ole ääntä. Kamalaa yrittää keskustella asioista ihmisten kanssa, kun kuulostan viskibassollani hädintuskin ymmärrettävältä. Ärsyttää ihan tonnilla.

Nyt lukemaan Potterin Hartsaa ja sitten pehkuihin! Jännittää, heräänkö aamulla samaan viskibasson karuuteen kuin tänäkin aamuna... Pitäkää peukkuja etten!