Näin laulaa yhtye nimeltä Goo Goo Dolls. Ja juuri tuolta minusta nyt tuntuu erään ihmisen kohdalla.

Voisin vaikka julistaa koko maailmalle, kuinka tosissani olen tämän ihanan ihmisen suhteen! En ikinä haluaisi muuttaa toista ihmistä; haluan Hänet sellaisena kuin Hän on! Vaikka maailma sanoisi, ettei tämä juttu ole tähtiinkirjoitettu, kuuntelisin silti vain sydäntäni. Se vanha tikittäjä nimittäin olisi täysin eri mieltä muun maailman kanssa, jos se siis vastaan asettuisi... En tiedä, miten kertoisin Hänelle, etten ole samanlainen kuin monet muut naiset ovat ehkä Hänen elämässään olleet. Ainoa asia, jota pyydän ja vaadin on se, että minutkin otettaisiin huomioon; en ole Wonder Woman, en kykene rakentamaan tätä suhdetta yksin. Tämä vuodatukseni ei ole katkeraa, vaan sen on tarkoitus olla oivaltavaa. Jos hitto soikoon Lordikin voi voittaa Euroviisuissa, pystyn minäkin riisumaan hirviömäisen maskini pois, tai siis sellaisen naamion, joka ei halua ahdistaa ketään.

Haluaisin oppia luottamaan enemmän omiin vaistoihini, ja kuuntelemaan tunteitani, kun ne joka päivä minulle jotain yrittävät kuiskia. Haluaisin myös, että Hän oppisi luottamaan minuun, ja siihen, että olen tässä sellaisena kuin olen. Haluaisin Hänenkin pystyvän turvautumaan minuun, ja puhumaan minulle jos jokin ahdistaa. Emme ole tässä maailmassa siksi, että alistaisimme ja pidättelisimme rakkaitamme, vaan siksi että meidät on luotu rakastamaan toisiamme niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Ja ennen kaikkea, meidät on lähetetty tänne uskomaan toisiimme. Utopia siitä, että voisimme kaikki rakastaa toisiamme vilpittömästi sellaisina kuin olemme, voi toteutua, jos edes kaksi ihmistä ojentaa kätensä toisiaan kohti. Galaksit voivat yhdistyä, ja paratiisi kukoistaa, juuri niin kuin se oli meille tarkoitettu.

Kaikesta huolimatta elämä olisi hyvin tylsää, ellei meillä olisi ristiriitoja, joita ratkoa. Vaikka tilanteeni olisi aika-ajoin tukala, olen lähetetty tänne seikkailemaan. Nykyinen suhteeni on matka, joka on vasta aluillaan, mutta joka jo nyt tuntuu erittäin jännittävältä taivaltaa. En vaadi oikotietä onneen, koska pienet mutkat matkassa vain lisäävät vaelluksen arvoa. Kun matkalippu on kerran ostettu, olisi sääli jättää se käyttämättä vain siksi, etten uskaltaisi astua laivaan peläten paattiin tulevan rei'än.

"I don't want the world to see me

Cause I don't think that they'd understand

When everything's made to be broken

I just want you to know who I am."

-Iris/ Goo Goo Dolls-