Ihana kevät! Viime kevät alkoi samanlaisissa tunnelmissa kuin tänä vuonnakin; kävin juuri teatterissa. Siellä tarjoiltiin Molieren komediaa värikkään humoristisin maustein. Ihan ok pläjäys. Sai ainakin nauraa heti aamutuimaan.

Kohta on vappu, ja toivon mukaan sää jatkuisi aurinkoisena sinne saakka, mikä saattaa olla haaveunta, kun meteorologit ovat ounastelleet sään kylmenevän. Ei erikoisen yllättävää, kun on vapusta kyse. Toivottavasti ainakin vappupäivän sää olisi jotain muuta kuin sateista, sillä ei ole kivaa lähteä improilemaan myräkkään ulkoilmaan. Tänä vuonna järjestetään kaupungissamme vappupäivän tapahtuma, jossa kaikki kaupungin teatteri-immeiset (tai edustajisto sekä kynnelle kykenevät kannustajat) kokoontuvat yhteen ja järjestävät kaikelle kansalle sirkushuveja. Tarjolla on teatterihistoriaa ja makkaraakin, jos nälkä yllättää. Hedel(mälli)syyden jumalattaren patsas lakitetaan, ja toivon mukaan kaikilla on hauska vappupäivä. Itse lähdin mukaan, sillä minusta on hienoa, että ihmisille järjestetään tapahtumia. Varsinkin, kun niitä aina kinutaan lisää. Toivottavasti tästä tulee perinne.

Nyt aion syventyä hetkeksi Alejandro González Iñárritun maailmaan elokuvan "Babel" avulla. Pidän kovasti herran aikaisemmista kuvista "Amores perros" ja "21 grammaa". Varsinkin edeltävä on huippumatskua. Eilen katsoin Martin "Mafiaveljet" Scorcesen uusimman "The Departed" -leffan, joka oli kehujen arvoinen.

Sitten illalla tulee jääkiekkoa! Jee! MM-kisat on taas täällä! Silloinkin tietää, että kevät on koittanut!