Kotona taas... Pari päivää mökillä hurahti ohitse niin nopeasti, etten ehtinyt kissaa sanoa.. Reissu oli kuitenkin piristävä! Heitin talvinurkin narikkaan, ja otin jopa hetkisen aurinkoa; sen minkä paikallani jaksoin pysyä :)

Tulossa on hiljaisentuntoinen viikonloppu; suurin osa tutuista lähtee muille maille, ja minä nökötän kämpillä työnteon ohella. Siskostakaan ei ole seuraa, kun hänen ihanainen poikaystävänsä tulee kaupunkiin kyläilemään.. Sen siitä saa, kun on sinkkuihminen :P Ehkäpä onnistun keksimään jotain mukavaa puuhastelua. Kämpässä pitäisi ainakin siivota A.S.A.P, etten huku pölypalleroihin tai tule villakoirien syömäksi... Huomenna menen joka tapauksessa kuumaan pätsiin töihin kuudeksi tunniksi.

Muistin juuri, etten ole ottanut tämänpäiväistä allergialääkettäni. Siksi pääni alkaa olla uhkaavan kipeä. Ajattelinkin, ettei särky voi johtua ainakaan siitä, etten olisi juonut tarpeeksi kofeiinia. Olen juonut kaksi kuppia kahvia ja nyt juon juuri illan ratoksi Batteryä. En varmaan saa unta kovinkaan aikaisin, mutta who cares. 

Pistänpä tuosta leffan pyörimään niin on jotain tekemistä; en viitsi alkaa enää tähän aikaan imuroimaan. Niin seli-seli!