Home again! Kotiuduin muutama tunti sitten takaisin kotiin päivän reissulta. Olin katsomassa kavereiden kesäteatteriesityksiä. Molemmat olivat rempseän hauskoja, mutta Robin Hood versio oli kuitenkin suosikkini kahdesta tarjolla olevasta. Robbari on yksi lapsuuteni lempihahmoista. Vitsi, kun minulla olisi täällä kämpillä Errol Flynnin vanha kolkytluvun klassikko Sherwoodin iloisista veikoista! Reissu oli mukava ja virkistävä, vaikka olinkin poissa vain yhden yön. Huomenna jaksaa taas palata sorvin ääreen.

Ulkona on tosi kylmä. Joku kolmetoista astetta plussaa. Sisällä taas on täysi inferno käynnissä. Poskeni punoittavat ja olen läkähtymäisilläni. Suomen suvi on sitten kummallinen. Ei uskoisi, että eletään heinäkuuta.

Kävin moikkaamassa siskoa, ja se lähti kaverinsa kera buaariin. Minen jaksanut liittyä seuraan, sillä väsy yllätti. Ajattelin kuitenkin hetken hillua hereillä. Katsoa jonkun leffan tai lukea John Irvingiä (vaikka pitäisi vihdoin avata joku koulukirjoista, blääh!)... Kuuma! No joo. Enää ei tule ulos mitään järkevää. Lopetan lähetyksen tähän.