Näin se kesä hupenee ja syksy lähestyy. Oikeastaan odotan syksyä; ei ole enää niin kuuma, ehkä sataa hieman enemmän (aivan niin kuin olisi ripotellut pisaran pisaraa moneen viikkoon...). Sitten elokuun lopulla alkaa koulu! :P Ensimmäisen kerran sitten ekaluokalle menon minulla on todellinen into aloittaa opinnot. Kohta alkaa uusi aikakausi elämässäni, enkä malta odottaa sitä.

Muuttoa, jos jotain, odotan kaikkein innokkaimmin. En itsessään sitä muuttoa, vaan sitä, että saan asua yksin omassa kodissani. Saan tehdä asioita, kuten haluan ja milloin haluan. Saan olla oman itseni herra, vaikka tietysti mm. finanssi-puoli aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta milloin se ei aiheuttaisi...

Huomenna pitäisi käydä pummaamassa tekstiä ja allekirjoitus herra isännöitsijältä Kelan T-lomakkeeseen opintotukea varten... En kyllä tiedä edes koko herran nimeä, sillä vuokranantajani ei osannut kertoa sitä tänään häneltä sitä tiedustellessani (hän ei vain muistanut nimeä). Eiköhän se huomenna selviä, kun marssin toimistoon lappulippusineni. Stressaa tällainen uuden opiskelupaikan aiheuttama paperi-rumbasamba. Toisaalta ei se opintoraha noin vain tililleni tupsahda, tiedän sen, mutta olen vain niin laiska (ja ehkä hieman keltanokkainen) näissä virallisissa asioissa. Onneksi alan pikkuhiljaa päästä jyvälle kierojen paperihieroglyyfien saloista. Olisinkin niin onnekas, että voisin purjehtia opiskeluaikani "pappa betalar"- meiningillä, mutta minun pitää nojautua Kansaneläkelaitoksen turvaan. En ole takuuvarmasti ainoa tässä maassa...

Muuttoon on enää vajaa kaksi viikkoa aikaa, enkä ole hirveästi vielä alkanut pakkailla kamoja laatikoihin, sillä pahvilaatikkojen viidakossa ei ole mukava elää. Hiljaa hyvää tulee. Sen verran olen kuitenkin ollut tuotteliaalla päällä, että sain pakattua huikeasti yhden laatikollisen petivaatteita! (ostin uusia vanhojen seuraksi) Vielä tänään ajattelin arkistoida jo pitkään epämääräisesti sijoitetut, tärkeät paperini uusiin uljaisiin mappeihin, jotta ne tästä eteenpäin pysyisivät ojennuksessa (ovat paperit olleet aikakärjestyksessä lipastoni laatikoissa kirjekuorissaan, mutta tilanpuute alkoi vaivata).

Olen hieman toimettomassa tilassa, sillä odottelen muuttoa, ja olen oudosti pitkällä vapaalla töistä. Ajatella, että minulla on perjantai ja lauantaikin vapaata... Sunnuntaina palaan takaisin videoliikkeen kuumuuteen (täytyy päästä tyydyttämään organisointi-vimmaani järjestelemällä elokuvahyllyjä ;D)

Luinpa tuossa eilen, että Hollywoodin kiintotähti Mel Gibson oli pidätetty rattijuoppouden (ja juutalaisvastaisten sammakkojensa) vuoksi... Kiva huomata, ettei se raha aina takaa onnea. (Kelan elättämänä elo ei välttämättä ole paskempi ratkaisu? :p)