Mä joka päivä töitä teen, joka aamu kahdekstoista meen... Uskokaa tai älkää, mutta työnteko on mukavaa :)

Tuurailen nyt lomalla olevaa Pomoa, ja työnteossa on ihan eri meisinki, kun on tavallaan vastuussa koko puljun toimivuudesta (mitä nyt hätään löytyy apua puhelimen päästä :P). Tänään purin karkkikuorman, laitoin karkkeja ja tein kaikenlaista muutakin siinä sivussa. Liikkeessä vallitsee kuumuus, mutta siltikään en valita, vaikka töitä kesällä teenkin. Ainut haittapuoli on ne iki-inhat friikit, joilta saamme seuraa vähän väliä.

Eilen herra Henkonen* hönkäili mustassa farkkutakissaan tiskillä. Olin juuri alkanut laittaa Blood Diamond -leffaa hyllyyn, kun Henkonen ilmestyi kesken kaiken ja jäi odottamaan, että saisi itselleen yhden kopion kyseistä elokuvaa... Ei siinä enää voinut työntää dvd:tä piiloon tiskin alle, kun Henkonen hönkäili niskaani. Leffan kopiomäärä on huikea viisitoista, joten ei niitä ihan äkkiä saa laitettua. Se tiesi loputonta juttutulvan kastelua päälleni. Sanoin herralle vihjailevaan sävyyn, että hommassa saattaisi kestää. Herra Henkonen sössötti: "Ei mitään kiirettä, muutako äkkiä vaan!". Voi elämän kevät ja kukkakepit! Ärsytti se ja sen lörppähuulihuumori niin helkkaristi. Meinasin vetäistä äijän alahuulen rullalle tai tunkea yhden Leonardo DiCaprion sen suuhun, jotta se höpöttely loppuisi... Henkonen kertoi minulle ostavansa kaikki vaatteet Halpa-Hallista... En yhtään ihmettele... "T-paitojakin saa kolme kympillä", Henkonen lespasi naureskellen. Juttu lähti siitä, että naapuriimme avataan uusi naistenvaateliike, joita herra lörppähuulen mielestä on kaupungissamme ihan liikaa. Halpa-Hallin varusteilla pärjää.. Oli Henkonen osatnut yhden takin jopa Kärkkäisen postimyynnistä! Voi pyhät pakarat! Vaateasioista päästiin taas herran lempiaiheisiin Nightwishiin ja Lordiin. "Tuomas ja kumppanit kävi Israelissa keikalla", Henkonen kertoi ihailevan ihmettelevään äänensävyyn. Olen kuullut jutun aiemminkin, valitettavasti. "Ne kävi Koressakin". Who cares, herra Henkonen? Seriously... Siinä työnteon lomassa kommentoin kaikkeen laimealla "joolla".  Kun sain laitettua kaikki kopiot valmiiksi, herra sai yhden ja lähti matkoihinsa... Onneksi! Hän on kaikkein pahin hengailija ja vieläpä oikea höpöttelijä. Itsekin olen höpöttelijä, mutta hänen juttujaan ei jaksa kuunnella. "Kyllä se Hannibal on paha poika...", höpötteli Henkonen viikon alussa. Aina jotain tällaista toteamuksia täynnä olevia juttuja... Kyllä ne Arska ja Rambo on niin mahtavia miehiä, ai että! Ja sitä rataa...

Toisten löhöillessä ja lomaillessa minä kuuntelen friikkien juttuja ja hoidan wuokraamoa. Siellä on kuitenkin kivaa, ihan totta :D Onneksi vältin Henkostulvan tältä päivältä... Koputan puuta, ettei herra tule huomennakaan.

p.s Saan pian Rocky Horrorin seinälleni roikkumaan, kun ilmoitus saapui sähköpostiini eilen. Se on valmiina lähetettäväksi, ja maksoin tänään postiennakon. Ensi viikolla tähän aikaan se on jo varmaan täällä! Jei ;P 

* Henkonen wuokraamomme pitkäaikaisin hermojenkiristäjä ja friikkikerhon jäsen numero yksi. Pomo osaa imitoida miestä täydellisesti :)