Tulin juuri kotiin hieman venähtäneen reissun päätteeksi. Meillä oli tänään demo musiikkiteatterista, ja jalkani tutisivat koko esityksen ajan, vaikka hyvin se meni; tangotaivuksine kaikkineen. Sitten kävimme katsomassa yhden esittävän taiteen opiskelijan taiteellista opinnäytetyötä, joka oli ihan pirun vaikuttava. Mielettömiä näyttelijöitä! Piti purra kieltä, etten olisi alkanut itkeä esityksen lopussa.

Sitten menimme istumaan iltaa kantabaariimme. Olin siinä sitten lähdössä, ja eräs mukava portsari sai minut todella hyvälle tuulelle. Hän on aina puhunut, kuinka ei voi tulla ostamaan karkkia vuokraamostamme, ellen ole töissä. Hän totesi siinä ovella lähtiessäni, että "aina, kun mä näen sut niin tulee mieleen piip (liikkeen nimi) irtokarkit ja heti tulee vesi kielelle. Oikein kuola alkaa valua pitkin suupieltä. Hymyilin miehelle kauniisti ja kiitin kohteliaisuudesta. Olin juuri jatkamassa matkaa, kun poke huikkasi vielä ovelta, että "olet muutenkin mukava, mutta en voi olla ajattelematta niitä karkkeja aina, kun näen sut"... Onhan sekin eräänlainen imartelukeino ;P

Huomenna on BILEET, joten en siksi jaksanut jäädä enää baareilemaan, vaikka käynnissä oli mielenkiintoisia keskusteluja, eritoten Queenista, mutta myös muusta musiikista ja vielä elokuvista; lempiaiheitani siis.

Hyvää yötä kaikille toivottaapi nim.merk. Syötävän ihana