Heissulivei! Takana on kuumeentäyteiset päivät ja edessä olisi pitkä viikonloppu portfolion seurassa. Onneksi minulla on pulla hyvin uunissa sillä saralla, vaikka täytyykin vielä kirjoittaa suurin osa ulos päästäni. Onneksi on myös hiukkasen muistiinpanoja apunani.

Tänään paukahti kevään viimeinen opintotuki tililleni, josta kulutin heti pienen osan ostamalla tarpeellisia ja ehkä hieman tarpeettomiakin juttuja. Tarvitsin tulostimeen mustetta ja vihdoin ostin myös muistitikun. Sitten menin Henkkamaukalle ja kappas, kun portti alkoi ulvoa. Paikalle tuli heti myyjätär kärkkäästi katsomaan, kuka piipittää. No, se mustekasettihan se siellä pirisi. Minun piti lähtiessäni ilmoittaa myyjälle, että aion ohittaa portin hälyttävä esine kassissani, sillä en jaksanut kiikuttaa ostoksiani kämpille.

Sain kutsun läksijäisiin tänä iltana kello seitsemän, jonne on oikein pukukoodi. Ostinpa sitten ihanaisen tummanvihreän silkkipaidan. Voin sitten laittaa sen serkkuni häihin kesäkuussa. Käytännöllistä sanoisin.

Huomenna tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun minä ja Hän löysimme toisemme. Tosin kadotimme toisemme jälkeenpäin, mutta mieli tulee haikeaksi siitäkin huolimatta. Musiikkisoittimestani pärähti juuri yllättäen soimaan Queenin mahtipontinen ja Freddie Mercuryn säveltämä "Somebody to Love" juuri osuvasti. Aivan niin, kevät on herättänyt hormonit, joten jokin sopiva könsikäs voisi minunkin tielleni eksähtää.

No mutta. Tässä alkaa tulla kiire, kun pitäisi vielä vierailla suihkussa ja kaunistautua :P Buenos días tai Buenas tardes, jokikiselle tallaajalle!

 

 

 

badguy.jpg

 

freddie_mercury.jpg

 

 

Freddie_Mercury.tif.big.jpg.big.jpg