Huomenna koittaa virallisesti kesän ensimmäinen päivä; pääsen jälleen rakkaan kesämökin huomaan! Ei kiirettä, ei koulutehtäviä. Vain minä ja muu Kiljusten herrasväki. Aurinkoa en aio tarkoituksella ottaa, mutta jos satun aurinkoon nukahtamaan saattaapi nahka palaa ja muuttua yhtä punaiseksi kuin blogini tämänhetkinen ulkoasu.

Sain onneksi tehtyä viimeisetkin korvaavat tehtävät. Lähetin ne opettajalle juuri tasan kello 0.00! :P Nyt saa hetken huilia, sillä kesätehtävien deadlineaika on vasta elokuussa. HUH!

Pitäisi varmaan mennä tutimaan, että jaksaisi herätä huomenna aikaisin, mutta orjallisena yökukkujana uni ei tule kuitenkaan silmään aikaisintaan ennen kolmea. Ihanaa, että huomisesta lähtien saa katsella auringonlaskua luonnonhelmassa ja kuunnella aaltojen sinfoniaa. Mökki rulettaa! 

Rentoutuminen mökillä on parasta aikaa lepuuttaa omia ajatuksiaan ja jäsennellä mieltään. Minulle on taas tapahtunut niin paljon asioita ihan parin päivän sisällä, että ajatukseni vaativat selvittämistä ja reilua oikeudenkäyntiä. Elämä kuitenkin voittaa ja aurinko paistaa välillä risukasaani. Peli ei ole vielä menetetty ;P