Nyt se jännitys sitten laukesi! Pääsykoe on koettu, mutta tulosten odottelussa kuluu vielä tovi...

Heinäkuussa sitä sitten saapuu kotiin joko paksumpi tai huomattavasti ohuempi kirjekuori, joka ilmoittaa avautuvatko ovet teatteri-ilmaisun ohjaajaksi, vai pitää taas yrittää ensivuonna uudestaan :D Toivottavasti jalka on sen verran tukevasti siellä oven välissä, että sen saa kokonaan avattua. Vielä on kuitenkin 30 uutta kokelasta kierroksessa huomenna ja perjantaina... Ainakin 25 yrittäjää joutuu jokatapauksessa pettymään.. Mutta minähän en aio olla yksi niistä! (Tämä on sitä kuuluisaa suomalaista SISUA!)

Ainakin pääsykokeen lopulla annettu yksilöhaastattelu jätti sellaisen kutkuttavan mukavan maun suuhun, että ehkäpä onnistuin vakuuttamaan pelottavan nelipäisen raadin omalla, "loistavalla persoonallani", Kahvikoiruliiniä lainatakseni ;P Minun mies oli assarina pääsykokeissa, vaikkei se tullutkaan julki. Jokuhan olisi voinut itsekeskeisyydessään ajatella, että sillä on jotain vaikutusta asiaan, vaikkei miehykäiselläni ole osaa eikä arpaa tulevien opiskelijoiden valintaan! Ei kuitenkaan sillä, että porukka pääsykokeissa olisi ollut jotenkin kyynistä sorttia!! Päinvastoin :D Tapasin monta huisinfantastista persoonaa, joiden kanssa olisi kyllä oivallista yhteistä koulutaivalta tarpoa. Terveisiä vain kaikille uusille tutuille!!!

Nyt tuntuu siltä, että elämä on kerrankin ajautunut oikeisiin uomiinsa; kesä on edessä, pääsykoe takana, minulla on mahtava työpaikka, upiat työtoverit sekä sokerina pohjalla (tai kirsikkana kakunpäällä) minulla on kerrankin miesfrendi, jonka toivon kulkevan rinnallani niin tyrskyt ja ryteikötkin (minut tuntien saa välillä kahlata suon jos toisenkin) :DDD Mutta maiharit jalkaan ja menoks'!

Tänään en enää muuta toivo kuin, että saan käpertyä oman kullan lämpöiseen kainaloon ja nukkua hyvät yöunet huuhtoakseni pois kaikki koekuonan rippeetkin päästäni  :D

Yksi väsynyt pääsykoekokelas kiittää ja kuittaa! Hyvää illanjatkoa, "... princes of Maine, kings of New England!" -Wilbur Larch

Lainaus:  Oman elämänsä sankari (Ciderhouse Rules), John Irving