Huh huh! Olipa taas melkoinen viikonloppu. Oltiin sitten launtaina ns.opiskelijabileissä. Joku saksalainen opiskelija järkkäsi pippalot opiskelija-asuntolan parvelle, ja myi siellä alkomahoolia pilkkahintaan. Paikka oli kuin pahainen huumeluona. Tila oli pieni, mutta silti tilaan oli ahtautunut bailaamaan varmaan ainakin 40-50 ihmistä! Lopulta poliisit saapuivat viheltämään bileet poikki joskus neljän maissa. Saksalainen oli aiemmin ennen bileiden alkamista esitellyt meille isoa juomalistaa ja vitsaili, että joutuu piilottamaan sen äkkiä, jos kytät tulee paikalle... Kannattaa siis aina koputtaa puuta sanomistensa jälkeen.

Oli meillä kuitenkin hauskaa. En edes muista kuinka monta euron hintaista olutta kumosin. Tulipa taas läträttyä viinan kanssa siihen malliin, että tänään tuntui taas siltä, etten juo enää ikinä. Yeah right...

Kummallista, että vielä töissä väsytti ihan sika paljon, ja vannoin itselleni mene heti nukkumaan kunhan kotia pääsen. Nyt ei taas väsytä yhtään! Pitäisi kuitenkin jaksaa mennä informaatiofuckingshitlukutaidon tunnille yhdeksäksi. Ei sitten huvittaisi vessan siivoamisen vertaa.Olisi paljon parempaakin tekemistä, kuten esimerkiksi erinäisten produktion etenemisen kannalta tärkeiden tehtävien tekemistä. Ensi-iltakin on jo vähän yli kahden viikon päästä! Well, a man's gotta do what a man's gotta do. 

Tupakille, jos vielä kömpisi ja matelisi sitten vuoteeseen. Tuskinpa uni tulee silmään ennen kello kahta, mutta aina voi kokeilla :)

Sweet dreams! *zzzzzzzzzzzzzzzzzzz*