Voihan väsymys! Kotiuduin juuri töistä, ja jalat ovat niin kipeät, että tuntuu. Huomenna saa onneksi nukkua hetken pidempään; kolmelta alkaa reenit tiistaista tapahtumaa koskien. En siis voi katsoa Aikahyppyä televisuunista! Voi harmi. Kyseinen sarja on oikeastaan ainoa, jota seuraan tätä nykyä töllöttimestä. Niin, onhan se vähän korni kasarijuttu, mutta tykkään ja fanitan sitä silti. Aivan kuten vanhaa kunnon Angus "ihmemies" MacGyveriä <3 :P Huomenna tulee myös Suomi-Tanska kiekko-ottelu, joka jää sekin minun silmiltäni näkemättä, josko näkyy kenellekään vielä analogista linjaa vetävälle. Turhaan isot kaapeliyhtiöherrat digiaikaan siirtymistä lykkäsivät, jos eivät näytä urheiluhullussa maassa kiekkoa ja vormuloita kansalle, joka pitää kynsin ja hampain kiinni vanhasta. It's just my opinion.

"Babel" oli muuten saakelin vaikuttava elokuva. Istuin leffan jälkeen liikkumatta monitoriin tuijottaen. Sota voi syttyä pienemmistäkin asioista. Vitsin vaikuttava oli myös japanilaisen Rinko Kikuchin kuuromykän tytön performanssi. Lisää Baabeleita mulle!

Jos muuten jotakuta on jäänyt mietityttämään, kuinka viime sunnuntainen Eläinten karnevaali sujui panikoinnista huolimatta, esitykset menivät ihan hyvin. Meillä oli yhteensä parisensataa silmäparia, joten tuottokin jäi tällä kertaa plussan puolelle. Lapsille on aina kiva tehdä teatteria. Panikoin taas aivan turhaan, mutta kaikkihan sen jo tietävät, että saatan (joskus) ylireagoida pienempiinkin asioihin. Olen sellainen kärpäshärkänen.

Vapuksi on luvattu toivottoman ankeaa keliä eli kylmää ja tuulista. Yltyisi nyt edes aurinko leikkiin mukaan niin saattaisimme kyetä elämään ulkoilmassa. Aina saa toivoa... Meidän olisi tarkoitus pitää piknikkiä pihalla, joten haluttaisiin lämmintä säätä, kiitos herra ja rouva meteorologit!

Hieman nälättäisi, joten taidanpa kokkailla nuudeleita ja katsoa pari jaksoa Frendejä DVD:ltä ennen nukkumaanmenoa :D Hyvää yötä, onni myötä ja toivotaan että kaikill on kiva vappen. Glada vappen, samalla, jollen satu eksähtämään tänne ennen sitä!