On se kummaa, miten maailma pyörittää ihmistä. Varsinkin ihmissuhteiden osalta. En voi käsittää, miten kaikki voi tapahtua yhdessä silmäniskussa.

Hän aiheutti minulle hieman pohdittavaa. Hän kuvitteli ilmeisesti, että olisin onnistunut totaalisesti sysäämään Hänet mielestäni. Nimittäin exäni melkein alkoi muhinoida toisen naisen kanssa silmieni edessä! Siinä meni hermot ja yrittämys olla Hänen kaverinsa. Haluaisin toki pysyä hyvissä väleissä, mutta tapaus oli niin hämmentävä, että se tulee olemaan vähintäänkin jännää olla yhtä aikaa samassa huoneessa Hänen kanssaan.

Mutta onneksi Amor ei ole pelkästään kieroutunut siivekäs minun kohdallani. On minulla näköjään onnea myös rakkaudessa. Aloin juuri tapailla erästä miestä, joka on äärimmäisen mukava ja huomaavainen. Mielestäni ansaitsen mukavan miehen, aivan kuten eräs luokkakaverinikin totesi kyseistä miestä tarkoittaen. Hullua tämä uusi juttu on siinä mielessä, että myös hän käy samaa koulua... Eilen eräs koulutoverini päivitteli sitä, että enkö oppinut mitään seurustellessani jo yhden ihmisen kanssa samalta alalta. Totuus on vain se, etten voi sille mitään, että satun ihastumaan samalla alalla oleviin ihmisiin. Loppujen lopuksi persoona ratkaisee, mutta en ole viime aikoina tavannut ketään yhtään niin viehättävää yksilöä koulutusohjelmamme ulkopuolelta. Eihän se tarkoita, että tämäkään juttu tulee kestämään, mutta meillä on vain yksi elämä, joten on tartuttava onkeen kun kala syö. Sitäpaitsi aion ottaa tämän kanssa iisimmin. Sen opin seurustelustani Hänen kanssaan, ettei asioita kannata kiirehtiä. Ei kannata tavoitella kuuta taivaalta, ellei se ole vielä laskeutunut tarpeeksi ylettyäksesi siihen. Sanokoot muut mitä sanovat, mutta aion kokeilla tätä juttua. Minua harmittaisi hillittömästi, jos jättäisin tilaisuuden käyttämättä. Lisäksi tiedän, että nykyinen treffikaverini on ollut ihastunut minuun jo jonkin aikaa, ja välillämme on ollut ilmiselvää kemiaa silloinkin, kun seurustelin.

Nähtäväksi jää, miten homma etenee. Pitäkää peukkuja! ;P