No en kummiskaan :) Sanotaan, että naisilla on ns. kuudes aisti eli intuitio. Olen aina ollut hyvin intuitiivinen ihminen; pystyn hyvin vaistoamaan ihmisten tunteet. Ei kuitenkaan ole erityisemmin hihkumista "kyvystä", jos se aiheuttaa itselle mielipahaa. Sain eilen aivan järkyttäviä viboja eräästä ihmisestä. Tiedän, että hän salaa jotain. Jotain, mitä hän ei halua minulle kertoa. Pahinta on se, että vaistoan kyseessä olevan asian kertomattakin.

En saanut viime yönä nukuttua kunnolla, kun mielessäni pyöri pahoja asioita. Välillä sain revittyä itseni aallonpohjasta takaisin pinnalle, mutta pää painui lopulta uppeluksiin. Jos alan kyräillä jotain asiaa, se saattaa kestää todella kauan. Inhoan sitä. Yritän lopettaa, mutta en voi. Yritän ajatella positiivisia asioita. Niitä on vain niin hirveän rajoittuneesti.

Näin kamalaa untakin. Vinosta prjoktistamme oli tehty vino puffivideo. Se oli puistattavan karmiva, vaikkakin nauroin sille unessani. Jokaisesta luokkamme jäsenestä oli väännetty jokin irvokas kuva erilaisten kuvamanipulaatioiden avulla. Pahinta oli se, että kuva eli ja liikkui.

Tänään ei ollut koulua. Minua ahdistaa suunnattomasti. En tiedä, johtuuko se akuutista rahapulastani, eilisöisestä sisäisestä kamppailustani vaiko tulevaisuudesta. Varmaankin kaikista yhteensä. Tuntuu aivan kuin elämänhalu olisi vedetty vessanpöntöstä alas. Itkettää ihan pirusti. Töihinkin pitäisi jaksaa valua. Masentaa. Koneeni suoltaa surullisten kappaleiden sarjaa. Ei voi mitään. Life's a bitch, sometimes.

 

All around me are familiar faces
Worn out places, Worn out faces
Bright and early for the daily races
Going nowhere, Going nowhere

Their tears are filling up their glasses
No expression, No expression
Hide my head I want to drown my sorrows
No tomorrow, No tomorrow

Chorus
And I find it kind of funny, I find it kind of sad
The dreams in which i'm dying, Are the best I've ever had
I find it hard to tell you, I find it hard to take
When people run in circles its a very very
Mad World, Mad World

-Gary Jules/Mad World-

Music from the motion picture "Donnie Darko"