Päiväni alkoi herätessäni kello yksi siskoni soittoon. Kömmin ylös sängystä, avasin ration ja korkkasin Battery-tölkin. Aloitin netissä surffailun, ja imbd-sivustolla törmäsin taas uusimpiin viihdeuutisiin rapakon takaa.

Sain luettavakseni bile-perijätär Paris Hiltonin vankilatuomion uusista käänteistä. Hemmoteltu Hiltonien nulikka oli aiemmin tällä viikolla päässyt "kotiarestiin" vankilasta, jossa hänen on määrä kärsiä huikean 23 päivän tuomionsa. Mutta neiti Hilttoni olikin uhkaillut itsemurhalla, sillä vankila oli ollut hänelle liikaa! Siis 23 päivää, ja omapa on moka, kun ei noudata lakia! Parisin "kotiarestiin" siirtäminen aiheutti laajaa närkästystä julkkisten erikoiskohtelusta. Mielestäni moinen piloille hemmoteltu kakara pitäisi lähettää vankilaan johonkin oikeen kamalaan paikkaan, jotta tajuaisi, kuinka hyvin hänellä on asiat. Tuskin perijätärtä on kohdeltu kaltoin Lynwoodin naistenvankilassa, vaikka tokihan neidillä saattaa olla vaikeaa, koska on niin tunnettu. Ihan oikein sellaiselle idiootille. Rahalla ei aina voi ostaa kaikkea, neiti Hilton! Laki on laki, vaikka olisit minkälainen supertähti.  Monet tekevät, mitä vain pysyäkseen juorupalstojen otsikoissa... Parisin ex-frendi Nicole Ritchiekin kuulemma kolkuttelee jo vankilan portteja, ja "pelkää kuollakseen" kokevansa Parisin kohtalon. Voi blondius ja pyhä yksinkertaisuus! 

Olihan Internet movie data basessa jotain kivaakin luettavaa: nimittäin iki-ihQ Johnny Depp täyttää tänään 44 vuotta! Ei kyllä uskoisi, kun herran jumalaisiin kasvoihin katsoo. Siis Johnny on kaksi vuotta meidän äitiä nuorempi. "Jack Sparrow" voisi siis kevyesti olla vaikka isäni. Itseasiassa ikäni on tasan puolet Johnnyn iästä :P Olipa sitten niin maan mielenkiintoista että...

Hollywootista takaisin omaan tylsään elämääni. Käväisin eilen puolentoista tunnin mittaisella juoksulenkillä erään kaverin kanssa. Nyt tuntuu reisissä, mutta se on ihanaa, että tuntuu jossain. Tietää tehneensä jotain hyödyllistä. Aiomme jatkaa juoksentelua jälleen ensi viikolla. Jos totta puhutaan, en hölkännyt koko aikaa, vaan jaksoin hölkötellä about puoli tuntia ennen kuin alkoi pistämään (minun oli pakko haukata jotain tuntia ennen lenkkiä, sillä asia tuli niin ex tempore). Heitin kaverille, että olisi pitänyt ottaakin pyörä, joten käännyimme sitten takaisin noutamaan pyörää kämpältäni. Meillä oli hauskaa, ja päätimme illan syvälliseen keskusteluun. Oli ihanaa tehdä jotain ei-alkoholia vaativaa toimintaa kaverin kanssa.

Tänään menen taas töihin iltavuoroon. Saapa nähdä, verottaako nätti sää myyntiä. Eilen päivällä oli ainakin totaalisen kuollutta.

Mutta nyt päässäni virtaa vain ilmaa, mutta onneksi siellä on usein muutakin, toisin kuin monilla rikkailla tyttörukilla.