Uusi viikko alkoi lämpimissä merkeissä. Se, että paloin auringossa lauantaina ei helpota nihkeätä oloa. Seisottiin salakavalasti porottavan tulimöllykän paisteessa, eikä pieni ihminen tajunnut suojautua, vaikka kaverilla olikin rasvapurkki mukana. Tulihan siitä kaunis päivetys, tai tulee heti, kun orastava alkupunoitus tasaantuu. Tällä hetkellä ihoni on aloittanut luomaan uutta nahkaa ja nenäni kesii valkoisista hiutaleista. Tulipa saatua kevyt rusketus, josta ajattelin jääväni paitsi tänä kesänä. En todellakaan ole auringonpalvoja, enkä kuuna kullanvalkeana jaksaisi käristää itseäni saadakseni ruskean hipiän.

Reissu saareen oli ehkä tämän kesän tähänastisesti antoisin kokemus. Oli minulla mukava reissu heinäkuun alussakin, mutta saari oli vain unohtumaton kokemus. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt siellä, vaikka olen asunut täällä kymmenisen vuotta. Aion kyllä mennä saareen uudelleenkin. Meillä oli todella hauskat välikaronkka/hautajaisbileet, eikä haitannut vaikka en ollut itse mukana näyttelemässä. Kiitos kaikille asianomaisille mahtavasta tilaisuudesta! :D Saunottiin, uitiin, ryypättiin, varottiin punkkeja ja hätisteltiin idiootteja kimpustamme. Mukana oli myös tujaus romantiikkaa... ;P

Huomenna on taas yksi työpäivä, joka alkaa postireissulla. Postista puheenollen sain viimeinkin Rocky Horrorin!!!! Vitsit, että juliste on upea! Se pitää ihan kehystää. Todella mukava fakta on myös se, että somistuskisa iPodit tulivat Pomolle ja minulle palkinnoksi häikäisevästä suorituksesta :)) Laitteeseen oli ladattu valmiiksi ikkunaomistusta koskevan leffan soundtrackillä. Laite on kyllä ilmiömäisen pikkanen. Pitää varoa, etten hukkaa sitä.

Ulkona on jo pimeä. Väkisinkin alkaa ajatella, että kesä on kohta ohitse, vaikka vielä onkin kesää jäljellä. Suvikausi on vain niin harmillisen lyhyt. Pitää nauttia siitä vielä, kun voi.

Ja nyt teinistelyosioon: Olen muuten taas ihastunut. Nimittäin tähän "Muodin huipulle" mieheen. Satuin viime viikolla katsomaan yhden jakson ja poks siellä tämä Daniel oli. Gaydarini meni hetkellisesti epäbalanssiin tämän söpiksen nähdessäni, mutta valitettavasti tämä herra tykkää pojista. No, muotisuunnittelija, pitäisi jo siitä hälytyskellot soida. Miten niin teiniä?? ;p No jaa.. Taidanpa vihdoin avata yhden koulukirjan ja tulla taas vakavasti otettavaksi opiskelijaksi, simsalabim!