Ihana vapaapäivä! Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja ulkona on todella keväistä. Tulisipa kesä äkkiä :D

Kohta loppuu koulukin. Ei ole enää montaa viikkoa jäljellä. Kesäloma kulunee täällä kaupungissa ja silloin tällöin mökin huomassa. En päässyt sitten edes The Killersin keikalle, kun ei ole rahaa :( Ehkä pojat tulevat joskus tänne Suomenniemelle uudelleenkin.

Kävin hetki sitten palaveeraamassa serkkuni kanssa eräästä työkeikasta. Hän työskentelee konservatoriolla opettajana ja esiintyy erilaisissa konserteissa. Hänellä on minulle kertojan rooli lastenmusiikkitapahtumassa huhtikuun lopulla. Tarkoitus olisi pukeutua eläimeksi, koska aiheena on eläinten karnevaalit :) Mukavaa, että saa joskus jotain duunia, vaikka olisi pienikin tilaisuus.

Mitähän sitä tekisi illalla...? Puhuttiin yhden koulukaverin kanssa, että voisi mennä vaikka ulos, kun on niin nätti ilma. Ei aina nysväisi neljän seinän sisässä. Tämä on todella harvinaista, että on kokonainen vapaapäivä, kun ei ole koulua eikä töitä. Odottelen juuri serkkutyttöä kylään. Ei olla juteltu pitkään aikaan, kun typykkä on ollut Turussa opiskelemassa. Serkusta tulee myös kesämorsian :) Vaikka en hirveästi häistä tai muutenkaan mistään juhlista perusta, on mukavaa vaihteeksi tavata sukulaisia sitä rataa.

Ihanaa, kun on vapaata!!! Huomenna sitten töihin, mikä on sekin kivaa pitkästä aikaa. 007 Casino Royale ilmestyy DVD:llä ensi viikolla; on muuten hienot julkkarit leffasta! Meillä on toisessa ikkunassa myös toisenlaista mieskomeutta, jokaiselle jotakin;  Borat möllöttää karvaisine, krhöm, paikkoineen kaikkien ihasteltavana...