Elämä hymyilee taas minulle. Sain tänään kuulla miellyttäviä uutisia erästä asiaa koskien (kerron myöhemmin, kun asia varmistuu), ja tunsin olevani arvostettu. Tulin niin iloiseksi, että riehuin työpaikalla kuin pillastunut tornado. Eli olin siis hyvin energinen. Tervehdin jokaista liikkeeseen tulijaa hymyillen, ja palvelin ja puhuin mukavia leveästi virnuillen. Sitten radiosta pärähti soimaan vielä yksi tämänhetkinen lempikipaleeni, Happinessin "Accelerate", joka sai minut, mikäli mahdollista, vieläkin paremmalle tuulelle. Aloin kirjaimellisesti "onnesta käymään"! :D 

Kotiin tullessani aloin askarrella paskarrella kaikennäköistä. Tein mm. pikku-yllärin ihanalle sisarelleni ;P Aion vääntää itselleni myös erään taulun, johon sain idean pari kuukautta sitten kursailessani portfoliota kokoon.

Tilasin eilen Kukunorista kauan haikailemani "Rocky Horror Picture Show" -julisteen. Toimitusaika on rapeat 2-4 viikkoa. Sitten kuulin tänään, että pomo, jonka kanssa olen jo kauan aikaa sitten puhunut hankkivani jaetuilla postituskuluilla, oli juuri aikonut kysyä minulta. että haluaisinko tilata hänen kanssaan! Olin tietenkin juuri edellisenä yönä lähettänyt tilauksen, jota on jälkeenpäin paha lähteä perumaan. Ajattelin kuitenkin, että voisin tilata vielä eilen pähkäilemäni toisenkin julkkarin: Nightmare Before Christmas Jack-ovijulisteen, joka on tosi cool! Homman nimi olisi se, ettei meidän tarvitsisi maksaa postituskuluja, sillä pomon kaveri on tulossa Helsingistä tänne, ja voisi samalla noutaa haluamme Tennispalatsissa sijaitsevasta liikkeestä :))) Kun himo iskee, täytyy tyydyttää se. En saa rauhaa, ellen saa sekä Rocky Horroria että Jackiä. 

I am so happy!!!! Tähänhän voisi vaikka tottua...

Tällainen roikkuu pian seinälläni <3

2778pic1.jpg